kvetkaKovo 26-28 dienomis KF studentai dalyvaus Baltarusijos valstybinio universiteto konkurse “PR Kvetka”. 

Studentų užduotis – iš anksto suformuluoti socialines arba verslui aktualias problemas, įžvelgti jų sprendimo galimybes, parengti viešosios komunikacijos planus, o visas gautas išvadas per renginį pristatyti vertinimo komisijai.

Tai jau penktas kartas, kai Fakulteto studentai dalyvauja šiame renginyje. Lietuvių komandos vadovas dėstytojas Andrius Kasparavičius sako, kad Vilniaus universiteto studentai konkurse visuomet pasirodydavo gerai, nors pagrindinis tikslas – tiesiog dalyvauti ir megzti ryšius.

„Tikslai visada yra patys aukščiausi, juo labiau, kad neretai laimime prizines vietas. O kartais - net ir pirmąsias. Kita vertus, visų šių vizitų tikslas yra megzti kontaktus su šalimi, kuri yra artimiausia geografine prasme, bet tolimiausia psichologine, politine ir kitomis ”, –  apie lūkesčius kalba dėstytojas A. Kasparavičius.

Iš viso lietuviai į Baltarusiją vežasi tris socialinės tematikos projektus. Juos parengė skirtingos fakulteto studentų komandos.


Projektų konkursas – tai septintą kartą organizuojamo tarptautinio studentų forumo dalis. Įvairių universitetų atstovai čia, be kita ko, dalyvaus studentų mokslinėje konferencijoje, kūrybinių dirbtuvių užsiėmimuose bei apskritojo stalo diskusijose.

Organizatorių teigimu, renginys skirtas vystyti glaudesnius komunikacijos mokslų studentų ryšius. Taip pat kartu su savo srities specialistais spręsti bendras ryšių su visuomene, rinkodaros bei reklamos problemas.

Trijų dienų trukmės forume ketina dalyvauti keli šimtai Baltarusijos studentų bei kviestiniai svečiai iš Lietuvos ir Rusijos.

Renginį tradiciškai organizuoja Baltarusijos valstybinio universiteto Žurnalistikos institutas kartu su Ryšių su visuomene institutu (IPR).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos