mini Tasting Historical Europe BookCoverRedaktoriai: Rimvydas Laužikas, Angelika Leitner, Ingrida Vosyliūtė, Zsuzsanna Brunner

Vilnius-Wien, 2015

ISBN 978-9955-33-679-2


Ši knyga – tai tarptautinio paveldo komunikacijos projekto „Europeana Food and Drink“ bandymas atsekti istorines gijas, kurios praeityje formavo Europos gastronominių ryšių tinklą. Joje skaitytojai atras ne tik autentiškus lietuviškus ir austriškus patiekalus, bet ir „keliaujančius“ receptus, kurie geriausiai atspindi bendrą abiejų šalių gastronomijos istoriją.

Susipažinti su knyga ir ją nemokamai parsisiųsti galite čia: http://bit.ly/tastinghistoricaleurope

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos